Pvc traprenovatie

Ben je toe aan een frisse look voor je trap? Overweeg dan een renovatie met PVC. Het is een prachtige optie als je al een PVC vloer in huis hebt, en het zorgt voor een strakke afwerking van je trap. Bovendien is PVC duurzaam en kan het tegen een stootje, waardoor het een uitstekende keuze is voor traprenovaties.

De voordelen van PVC Traprenovatie

  • Inclusief antislip
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Vaak binnen 1 dag geregeld
  • Voordelig

Trap renoveren met PVC in een hout- of betonlook


Als je al een PVC vloer in huis hebt liggen, waarom dan niet je trap ook met PVC bekleden? Hiermee creëer je een naadloze uitstraling in je interieur. Onze partners bieden we een ruime selectie PVC vloeren die perfect geschikt zijn voor trapbekleding. Je hebt de keuze uit treden met een hout- of betonlook, waarmee je verschillende stijlen kunt combineren. Bijvoorbeeld, als je een houten vloer hebt, kunnen treden met een betonlook een prachtig contrast creëren, of je kunt juist voor hetzelfde dessin als je vloer kiezen voor een uniforme uitstraling. PVC heeft diverse voordelen:

  • Slijt- en krasbestendig, dus ideaal voor intensief gebruik.
  • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek of stofwisser.
  • Voelbare houtstructuur voor een natuurlijke uitstraling.
  • Voorzien van antislip om uitglijden te voorkomen.

Let op: Als de treden van je trap doorgezakt zijn vanwege de leeftijd van je huis, raden we PVC niet aan. In dat geval adviseren we een renovatie met laminaat voor een gegarandeerd mooi resultaat.

Veel gestelde vragen over PVC Traprenovatie

Wat kost een traprenovatie met PVC?

De kosten van traprenovatie beginnen vaak vanaf €999,-. Met uitgebreidere opties bent je vaak tussen de 1500 en 2000 euro kwijt.

Kan PVC ook op de trap?


PVC is niet alleen geliefd als vloermateriaal, maar ook als bekleding voor trappen. Het biedt diverse voordelen en heeft een fraaie uitstraling.

Wat is beter voor trap PVC of laminaat?

PVC, vervaardigd uit kunststof, vertoont over het algemeen sneller slijtage en beschadiging. Bovendien is laminaat bewerkelijker dan PVC, wat het zagen van overzettreden vereenvoudigt en daardoor de kans op verkeerd zagen verkleint.

Wat kost een dichte trap bekleden met PVC?

Bij het bekleden van een trap met PVC bedragen de kosten gemiddeld €125 per traptrede voor een open trap en €190 per traptrede voor een gesloten trap, inclusief montagekosten. Een standaard trap telt doorgaans 13 treden. Voor een open trap zou dit neerkomen op ongeveer €1.625, terwijl voor een gesloten trap de kosten rond de €2.470 liggen.

Conclusie

Traprenovatie met PVC is een fijne en goede optie als je kiest voor traprenovatie. Wil jij graag je trap laten renoveren, vraag dan altijd eerst meerdere offertes aan om zeker te zijn van de beste prijs! Dat kan gemakkelijk via onze offerteservice.

Share this :
blog

Gerelateerde blogs